Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Η Κατερίνα Σκαμνοπούλου Αποτελεί Το Καμάρι Του Loft Bar


Νυχτερινά καταστήματα και χορεύτριες αναμφίβολα υπάρχουν αμέτρητες . Όμως καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με την ανεπανάληπτη Κατερίνα Σκαμνοπούλου η οποία εμφανίζεσαι στο Loft Bar . Έτσι λοιπόν έχετε κάθε λόγο προκειμένου να επισκεφθείτε το συγκεκριμένο μέρος αφού το θέαμα που θα αντικρίσετε θα αποτελέσει πραγματικό οφθαλμόλουτρο . Και μετά ο θεός βοηθός . Κατερίνα σώσε μας ... !!!

















Η Επίσκεψη Του Χρήστου Aντωνιάδη Στο Ελληνάδικο SMS


Επίσημη έναρξη χθες για τους Νεκτάριο Κακολύρη , Βίβιαν Λέση , Πάνος Πουπου καθώς και την ταλαντούχα Κωνσταντίνα Καρβουνιάρη στο ελληνάδικο SMS . Άλλωστε όπως λεει και ο λαός ομάδα που δεν χάνει τότε πολύ δύσκολα αλλάζει . Επικεφαλής της συγκεκριμένου εγχειρήματος παραμένει ο Θεόδωρος Αθανασόπουλος . 

Πάντως με το καλημέρα φάνηκε ότι οι ημέρες της Κυριακής πλέον αλλάζουν στέκι και συνήθειες με το SMS να αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για το παρακάτω βήμα . Δεκάδες επώνυμοι έδωσαν βροντερό παρών στην χθεσινή πρεμιέρα , με αποκορύφωμα την επίσκεψη του Κώστα Κόζη ( ιδιοκτήτης Παριζιάνα Live ) μαζί βέβαια με τον Χρήστο Αντωνιάδη . Ο φωτογραφικός φακός του Patra Gossip News .Gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την συγκεκριμένη στιγμή .









Ολοκαίνουργιος Χρήστος Αντωνιάδης " ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ "


Δεκάδες φορές έχουμε αναφερθεί με άκρως κολακευτικά λόγια όσον αφορά την απόφαση του Χρήστου Αντωνιάδη να μετακομίσει στην πόλη της Πάτρας , φυσικά για λογαριασμό της Παριζιάνα . Για ακούστε όμως και το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο " Είσαι Δικιά Μου " 

Πρωτοχρονιά Στο Μαγευτικό Παρίσι Για τον Λευτέρη Ανδριόπουλο

Η φετινή Πρωτοχρονιά δεν θα μοιάζει με καμία άλλη αφού η πρωτεύουσα της Γαλλίας αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για τις συγκεκριμένες εορταστικές ημέρες . Φυσικά αναφερόμαστε στον Λευτέρη Ανδριόπουλο ο οποίος προτίμησε το λαμπερό Παρίσι για να καλωσορίσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο , το 2013 .



ΔΕΙTΕ ΤΙΜΕΣ : Αστέρια Live , Παριζιάνα , Γυάλινο Καθώς Και Στο Romeo +


Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα , με τους περισσοτέρους να ετοιμάζονται για να υποδεχτούν το 2013 . Οι περισσότεροι από εσάς θα προτιμήσουν τα μπουζούκια προκειμένου να δώσουν οριστικό τέλος στο δίσεκτο 2012 . Πάντως εάν ακόμη δεν έχετε κάνει κάποια κράτηση , αυτό μην σας απασχολεί καθόλου . Κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς οι τιμές σε Aστέρια Live , Παριζιάνα , Romeo + και Γυάλινο θα κινηθούν στα παρακάτω πλαίσια . 

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε με τις πρώην Διπλοπενιές δηλαδή το τωρινό άκρως ανανεωμένο Γυάλινο το οποίο έχοντας στο ενεργητικό δυναμικό του , φωνές επιπέδου Λάμπρου Καρελά , Λίζα Ανδρέου , Γιάννης Τσίλης  ( καθώς και οι Θεανώ Τσαουσάκη , Γιάννης Λαμπρόπουλος , Ελίνα Μαυρίδη , Μαρία Καραμάνη ) ευελπιστεί πως το φινάλε του 2012 θα είναι άκρως εντυπωσιακό . 

  • 140 Ε Φιάλη / 4 Άτομα 
  • 160 E Special Φιάλη / 4 Άτομα 
Στις 01/01/2013 η τιμή φιάλης ανέρχεται στα 100 Ε ( απλή ) ενώ 120 E ( special ) ανά 4 άτομα

INFO RSV : 2610 643800 


Όποιοι από εσάς επιθυμείτε να επισκεφθείτε το νυχτερινό κέντρο Αστέρια , να σας ενημερώσουμε ότι οι τιμές θα κυμανθούν στα παρακάτω πλαίσια :
  1. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ = 140 Ε η φιάλη /4 άτομα + 15 Ε / Ποτό
  2. ΑΝΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ = 100 Ε η φιάλη /4 άτομα + 10 Ε / Ποτό
INFO RSV : 2610 .336 .427

Γιάννης Πανίτσας , Σπύρος Πανταζόπουλος , Γιώργος Παράμερος , Ευδοκία , Ειρήνη Παρίση , Σοφία Κετεκίδου , Γιώργος Καραλής , Παναγιώτης Μυριάνθους , Ελίνα Τζουβέκα , Νάταλι Ζέρβα καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό σας εύχονται χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένο το 2013 .


Η έλευση του Χρήστου Αντωνιάδη στο νυχτερινό κέντρο Παριζιάνα ήταν αρκετή προκειμένου να μας κάνει μάγια . Από την πρώτη στιγμή το Πατρινό κοινό εντυπωσιάστηκε από την αύρα και την γενικότερη σκηνική παρουσία του . Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τη  απίστευτη Φανή Ιωάννου . Αρκεί να την ακούσετε έστω μια φορά προκειμένου να κατανοήσετε απόλυτα τα λεγόμενα μας . Το καλλιτεχνικό puzzle συμπληρώνεται από την Στέλλα Γιάννα , την Χριστίνα Ισακίδη , την Αθηνά Τζιάμου , τον Νεκτάριο Γιαννακόπουλο καθώς και τον Χρήστο Χιώνη . 

Το ύψος κόστους της απλής φιάλης έχει καθοριστεί στα 130 Ε ανά 4 άτομα . Για να κάνετε κάποια κράτηση η για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 .643 636


Για το τέλος σας αφήσαμε τα ανεπανάληπτα παιδιά του Romeo + Patras . Φυσικά αναφερόμαστε στους Θοδωρή Φέρρη , Ανδρέα Κούφη , Έλενα Μπάση , Μίνα Ευαγγέλου , Μαριάνα Βούλγαρη , Ιωάννα Αλίου , Έλενα Κουρτούμη καθώς και στον ανεπανάληπτο Σπύρο Νιάχο , οι οποίοι μόνο αυτοί ξέρουν τι πάει να πει διασκέδαση μέχρι τις πρώτε;ς πρωινές ώρες . 

Η απλή φιάλη έχει οριστεί στα 120 Ε ανά 4 άτομα και στο πατάρι του ορόφου 100 Ε ανά 4 άτομα . Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 421. 090


ΠΑΤΡΑ: Τα καλύτερα ρεβεγιόν για τη νέα χρονιά. ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς αύριο και ενώ η τελευταία "ευκαιρία" για διασκέδαση το 2012 κοντοζυγώνει, οι περισσότεροι ελέω κρίσης, δεν έχουν ακόμα καταλήξει πως θα περάσουν το βράδυ της πρώτης ημέρας του χρόνου...

NEW YEAR'S EVE @ Dream City
Μετά το αξέχαστο reveillon party 2012 στο fabric και γνωρίζοντας πως και η φετινή νύχτα πρέπει να μείνει αξέχαστη ..

Φοράμε τα γιορτινά μας και υποδεχόμαστε το 2013 στο πιο όμορφο μαγαζί στην πόλη!

- Open bar
- finger food 
-special happenings 

Το απόλυτο event για ένα δυναμικό ξεκίνημα της φετινής χρονιάς!!

*Είσοδος με προπωλημένες προσκλήσεις!
25ευρώ όρθιοι
30ευρώ καθιστοί

**Προπώληση προσκλήσεων καθημερινά 
17.00 - 22.00 στο magenda Meeting point ( Αγ.Νικολάου 11)
info/res: 6972550490-6940982725-6971505065


  • NEW YEAR"S EVE @ HOME by megaro
Στο “POP UP 2013“ θα ζήσετε μοναδικές στιγμές εμπνευσμένες από τους καλύτερους!

Γαστρονομικές απολαύσεις και άφθονο ποτό στο open bar και μπουφέ που θα μείνει αξέχαστο στον οποιοδήποτε Πατρινό που θα επιλέξει το Megaro για να κάνει αλλάξει χρόνο.

Το μενού από τον σεφ Στάθη Κόκκαλη θα περιλαμβάνει:

Καναπεδάκια με pesto βασιλικού και λιαστής τομάτας, τάρτες με ταρτάρ κόκκινης καπνιστής πιπεριάς, μπρουσκέτες τομάτα μοτσαρέλα βασιλικό, καναπεδάκια με μους άνιθου και καπνιστό σολωμό, ταρτάκια με αγιολι και fuantre ζαμπόν, σπαγγέτι σαμπούκας με αλλαντικά, σπαγγετι napoli, muffins και cupcakes σε διάφορες γεύσεις και πολλά ακόμα πιάτα έκπληξη που θα συναρπάσουν.

Το καλύτερο βέβαια θα είναι πως όλα αυτά θα τα απολαύσετε με την καλύτερη μουσική συντροφιά!

Giannis Kokkalis, Τasos Theo, Pendel, Giannis Karmalis και JMP θα είναι οι djs της βραδιάς που θα παίξουν μόνο τα καλύτερα ξένα και ελληνικά τραγούδια για εσάς και τους ξεχωριστούς ανθρώπους που θα έχετε μαζί σας το βράδυ εκείνο.

Μια λαμπερή Πρωτοχρονιά με μουσική και χορό για να μπει όμορφα το νέο έτος, με απίστευτα happenings...

Προσκλήσεις μόνο με προπώληση,
Open bar & buffet: 25 €

Home by Megaro (στο Μέγαρο Γαλανόπουλου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα απέναντι από το Αρχαίο Ωδείο) τηλ. Επικ. 6974957446

  • ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ KISS FM!

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ...FREE DRINK, FREE FOOD από το catering της Πολιτείας και μετά τις 5.30 το πρωί ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ 20€!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 2610-342.200

  • Santa Party New Years Eve 2013! @ Ρίο (πρώην Villa Mercedes)
Το γνώριμο κα αγαπημένο ρεβεγιόν - party της Achaia Clauss 
μεταφέρεται φέτος στο Ρίο (πρώην Villa Mercedes)!

Ας υποδεχτούμε όλοι μαζί το 2013 με χορό, χαρά, αστείρευτο κέφι, ποτά και διάφορες απίθανες λιχουδιές.

Μια βραδιά γιορτινή, λαμπερή, απολαυστική, μεθυστική, με δυνατές χορευτικές μουσικές!

*San...ta Party μας ... δεν θα βρείτε πoυθενά! Χρόνια Πολλά!

Διοργανωτές: DC-BARA
info:Γιάννης Ροδόπουλος (6934605584),Σπύρος Μαλεβίτης (6937299434)
Προπώληση: DC (Ηρ.Πολυτεχνείου) BARA (Ρήγα Φεραίου)

Τιμή πρόσκλησης: 35€

  • ORIENT EXPRESS NEW YEAR'S PARTY 
Το αγαπημένο στέκι πολλών Πατρινών θα φιλοξενήσει τις δύο αυτές γιορτινές βραδιές την Πατρινή DJ Ειρήνη Μιχοπούλου,η οποία υπόσχεται ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με μουσικές επιλογές από τζαζ, σόουλ, swing, κομμάτια της χρυσής δεκαετίας του ’50 όπως ροκ εντ ρολ και πολλά ακόμα. 


Η τιμή του ποτού θα είναι στα 6 ευρώ

  • New Year's Eve Reveillon @ W Rio
Το 2012 αποτελεί ανάμνηση...
Τo 2013 είναι προ των πυλών!!!!

Το καθιερωμένο πλέον reveillon όπου παλιοί και νέοι , του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού συναντιόμαστε για να ανταλλάξουμε ευχές και να διασκεδάσουμε σε ανάμνηση των όμορφων χρόνων που πέρασαν αποτελεί και εφέτος γεγονός και.. πάει στον υπέροχο & ζεστό χώρο του W bar-restaurant στο Ρίον !!

2007
Megaro Galanopoulou
2008 
Pascucci
2009
Pascucci
2010 
Due Piani
2011 
Distinto Rio Bar Restaurant
2012
Distinto Rio Bar Restaurant
2013
W rion

Σας περιμένουμε όπως πάντα μετά την αλλαγή του χρόνου, για να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου έτους σε μια βραδιά μοναδική , γεμάτη ευχές , χορό , ελεύθερη κατανάλωση ποτού και φαγητού (μπουφέ) μα πάνω από όλα εορταστική διάθεση και χαμόγελο...!!

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν πρέπει να έχουν προμηθευτεί ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ την πρόσκληση τους!

Τιμή Πρόσκλησης: 30 € (free drink & buffet)
* Θα διατεθούν τραπέζια χωρίς έξτρα χρέωση με αυστηρή σειρά προτεραιότητας 

*on dexx: George Verroiopoulos & Nikos Chrisanthakidis
Mainstream vibes & greek tunes!

Presale : 

Everest (Αγίου Νικολάου & Ρήγα Φεραίου)

Libido cafe - bar (Veso Mare)

-W- Bar Restaurant (rion)

info/reservations : 6944 912254
.....May all your wishes come true....

  • New Year's Eve Party @Stathmos Bar-Restaurant
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί για 9η χρονιά το νέο έτος!!!

DJ: Χρήστος Μπερδές

Ελεύθερη είσοδος
Τιμή ποτού: 6€ 
Τιμή φιάλης: 60€

Ώρα έναρξης 1:00π.μ.

  • New Year's Eve @ BIG BEN
Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με ένα φαντασμαγορικό πάρτι με ποτό, φαγητό και άφθονη διασκέδαση. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό του 2013 στο ομορφότερο μαγαζί της πόλης και υποσχόμαστε πως θα σας μείνει αξέχαστο με πολλές εκπλήξεις!

Η πρόσκληση είναι 25 ευρώ και περιλαμβάνει :
free food
free drink 

Για κρατήσεις στα παρακάτω τηλέφωνα 

Θοδωρής 6949632686
Βασίλης 697944750
9


Πηγή :xespao.blogspot.gr




Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Κώστας Μακρής : κρατάει ζωντανή τη φωνή του καραγκιόζη (photos & video)


Ο Κώστας Μακρής είναι ένας από τους σημαντικότερους συνεχιστές της λαϊκής τέχνης του Θεάτρου Σκιών. Γεννήθηκε το 1961 στην Πάτρα και μεγάλωσε στην ίδια γειτονιά όπου είχε γεννηθεί ο γεννήτορας του Έλληνα Καραγκιόζη, Δημήτρης Σαρδούνης ή Μίμαρος (1865-1902). Από παιδάκι ακόμα βρέθηκε στον στενό κύκλο των μαθητών του καραγκιοζοπαίχτη και ανδρεικελοπαίχτη Σωτήρη Ασπιώτη.
Στη συνέχεια είχε την τύχη να μαθητεύσει  και να εργαστεί στο πλευρό των τελευταίων μεγάλων μορφών του Μωραϊτικου Καραγκιόζη: Μητσάκη, Κώσταρο και Γιάνναρο.
Το βασικότερο χαρακτηριστικό του Κώστα Μακρή είναι η εκφραστικότητα των φιγούρων, των σκηνικών και των αφισών που κατασκευάζει, όπου είναι ορατές οι επιρροές που δέχθηκε κυρίως από τον Θεόφιλο, αλλά και τον Μποστ, χωρίς ωστόσο να παύει να πειραματίζεται και με πιο μοντέρνες μορφές της εικαστικής τέχνης.
Παραστάσεις θεάτρου σκιών ξεκίνησε να παίζει καραγκιόζη κάθε Κυριακή στο Diverso με προσιτό εισιτήριο 5 ευρώ,σ στις 11.30 το πρωί ενώ θα υπάρχει και απογευματινή παράσταση στις 17.30.

Για να δείτε βίντεο & φωτογραφικό υλικό κάντε κλικ στο παρακάτω link --->


ΑΣΤΕΡΙΑ Live : Δείτε Οι Τιμές Που Θα Κυμανθούν Παραμονή & Ανήμερα Πρωτοχρονιάς


Πλέον μόλις λίγες μέρες μας χωρίζουν από το φινάλε του δίσεκτου 2012 και την αφετηρία μιας νέας χρονικής περιόδου . Έτσι λοιπόν το αδιαχώρητο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες δύο μέρες ,  με τους πάντες να περιμένουν να καλωσορίσουν το 2013 , έτσι όπως του αρμόζει . Όποιοι από εσάς επιθυμείτε να επισκεφθείτε το νυχτερινό κέντρο Αστέρια , να σας ενημερώσουμε ότι οι τιμές θα κυμανθούν στα παρακάτω πλαίσια :
  1. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ = 140 Ε η φιάλη /4 άτομα + 15 Ε / Ποτό
  2. ΑΝΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ = 100 Ε η φιάλη /4 άτομα + 10 Ε / Ποτό


ΦΩΤΟ : Η Μίνα Ευαγγέλου Με Σοφιστικέ Στυλ Και Σουφρωμένα Χείλη ... !!!


Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να δούμε κάποια εμφάνιση της Μίνας Ευαγγέλου και να την περάσουμε έτσι στο ντούκου . Ακόμη και όταν δεν εμφανίζεται sexy στην πίστα του Romeo + Patras καταφέρνει να μας εκπλήσσει . Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η παρακάτω φώτο , στην οποία μπορείτε να αντικρίσετε την πολυαγαπημένη Μίνα με στυλ αρκετά επίσημο , λίγο σοφιστικέ ( Γυαλί μυωπίας , σακάκι και τεντωμένα χείλη ) . 



Η Εκρηκτική Eleni Boum Boum << Σκίζει >> Τον Άγιο Βασίλη ... !!!


Τα φετινά Χριστούγεννα θα μας μείνουν ανεξίτηλα βαθιά χαραγμένα στο μυαλό μας . Οι λόγοι που μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο , μεταβάλλονται από άτομο σε άτομο . Πάντως σαν Patra Gossip News .Gr επιδεχόμαστε την προαναφερόμενη άποψη , χάρις και μόνο στην Eleni Boum Boum ( Facebook Name ) . Η τελευταία της εκρηκτική εμφάνιση σαν άλλος Άγιος Βασίλης ( by sexy edition ) μας έκανε τα δούμε " τα ραδίκια ανάποδα " . Μάλιστα όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και από την παραπάνω αποκαλυπτική φώτο , η σαρκώδης club dancer είχε φροντίσει για τα παιδάκια εκείνα που καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς έδειξαν καλή συμπεριφορά ... αλλά και για τους άτακτους .







Opal By Night :Τον ρουφάμε μόλις με 1.50€


Σε μια πολύ συμφέρουσα οικονομική πρόταση προχώρησε η διεύθυνση του Opal By Night . Έτσι λοιπόν κάθε μέρα το Πατρινό κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαμβάνει τον καφέ του μόλις με 1.50 Ε ( Από τις 18:30μμ - 23:00 μμ ) .

ΤΑ ΤΑΤΤΟΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ


Ότι είναι λίγο σωματώδης το ξέραμε, ότι έχει μεγάλη πλάτη το είχαμε δει αλλά το ότι έχει χτυπήσει τατουαζ στη ραχοκοκκαλιά του το μάθαμε τώρα.
Ο Παντελής Παντελίδης είναι ένας παραδοσιακός άνθρωπος και τα κινέζικα σύμβολα είναι κι αυτά παραδοσιακη αξία στα tattoo. Αν γνωρίζετε τι σημαίνουν ενημερώστε μας κι εμάςγιατί μια περιέργεια την έχουμε. 
Υ.Γ. Μεσα στην παράδοση που τον διακατέχει, φυσικά και δε θα έκανε αποτρίχωση. Μεταξυ μας, μπράβο του
Πηγή : www.athensbars.gr




Διαβάστε Για Πιο Λόγο Αποδεχόμαστε Την Μαίρη Ψιλοπούλου



Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους , κατά την σημερινή εποχή γινόμαστε θεατές όπου νεαρά κοριτσάκια γεννιούνται , έχοντας ως άπιαστο όνειρο να γίνουν αρτίστες . Μερικές φορές δεν διαθέτουν την απαιτούμενη επίγνωση να κατανοήσουν μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες τους . Πόσες φορές μας έχει τύχει να επισκεφτούμε κάποιο νυχτερινό κέντρο και να απολαύσουμε απλά sexy κοπελίτσες , κρατώντας στο χέρι τους ένα μικρόφωνο ( προσποιούμενες ότι τραγουδάνε ) . 











Σε καμία περίπτωση με την προαναφερόμενη αναφορά μας , δεν επιδιώκουμε να ισοπεδώσουμε τα πάντα ( χρησιμοποιώντας την ίδια κλίμακα για όλους ) αφού σαφώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις . Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί η Μαίρη Ψιλοπούλου η οποία δείχνει απίστευτο ζήλο όσον αφορά το τραγούδι . Δεν αποδεχόμαστε την άποψη ότι είναι φωνάρα αλλά μέσα από συστηματική προσωπική εργασία , επιμονή και υπομονή βελτιώνεται συνεχώς . Τουλάχιστον αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας μας . Διαθέτει μια εξωτερική εμφάνιση η οποία βαθμολογείται με Α κεφαλαίο ( με λίγα λόγια κουκλάρα ) , κάνει μαθήματα φωνητικής και κυρίως είναι ένα εξαιρετικό παιδί . Να τα λέμε και αυτά .














Ο Θεός Ογκουνσότο επέστρεψε με νέες δηλώσεις (video)


Η αλήθεια είναι πως όταν ο Ογκουνσότο ετοιμάζεται να δώσει κάποια συνέντευξη ( δηλώσεις ) το μόνο σίγουρο είναι πως αυτά που θα πει , σε καμία περίπτωση δεν θα περάσουν ασχολίαστα . Πλέον ανήκει στον Ολουμπιακό Βόλου και αναφέρθηκε στους στόχους της καινούργιας του ομάδας , καθώς και στον ίδιον .