Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ο ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ PATRA GOSSIP NEWS .GR

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο Άκης Δείξιμος γεννήθηκε στο Μοσχάτο και σε ηλικία μόλις 10 ετών ξεκίνησε σπουδές κιθάρας ενώ παράλληλα συμμετείχε στην παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, δίνοντας σημαντικές παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επαγγελματίας μουσικός ως το 1992 ο Άκης Δείξιμος και το 1997 ξεκινά να συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια που οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν σε πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Βασίλης Καρράς, ο Σταμάτης Γονίδης, η Λίτσα Γιαγκούση, ο Δημήτρης Κόκοτας κ.ά.


Διαβάστε τι δήλωσε στον Τσίπα Ηλία ( για λογαριασμό του Patra Gossip News .Gr ) σχετικά με τις εμφανίσεις του , στο νυχτερινό κέντρο ΧΑΡΑΜΑ καθώς και για την επιτυχία που σημειώνει το νέο του τραγούδι " ΚΑΝ ΝΤΗΝ " σε συνεργασία με τον ανεπανάληπτο ράπερ Tus .

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Άκη Δείξιμε θες να μας σχολιάσεις από την μεριά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχεις επιλέξει να εμφανίζεσαι στην πόλη της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο " ΧΑΡΑΜΑ " : 1.) Απόφαση εύκολη η δύσκολη ...? 2.) Πότε θα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τωρινές σας εμφανίσεις ... ?



ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ : Θα μπορούσα να απαντήσω κατευθείαν , χωρίς κανένα δισταγμό και να σας πω ότι η απόφαση που πήρα στο να εμφανίζομαι στο καλοκαιρινό " ΧΑΡΑΜΑ " για μένα προσωπικά δεν εμπεριείχε κανένα βαθμό δυσκολίας και δισταγμού . Για να καταλάβετε τι εστί Χάραμα , αρκεί να σας πω μόνο ότι θεωρείται το καλύτερο εν ενεργεία καλοκαιρινό νυχτερινό κέντρο όχι μόνο της Πάτρας φυσικά , αλλά σε πανελλαδικό επίπεδο . Πραγματικά νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που έχω την τύχη και την ευλογία στο να εργάζομαι σε ένα τέτοιο μαγαζί , οι συνθήκες εργασίας του οποίου σπανίζουν στις μέρες μας . Τώρα να σας απαντήσω και στο άλλο σκέλος της ερώτησης σας , οι προγραμματισμένες εμφανίσεις μας αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στα τέλη Σεπτέμβρη , αφού η προτίμηση του Πατρινού κοινού είναι κάτι το ανεπανάληπτο , παρόλο την έντονη οικονομική κρίση που βιώνει ο κλάδος της νυχτερινής διασκέδασης .



PATRA GOSSIP NEWS .GR : Παρατηρούμε ότι το νέο σου τραγούδι με τίτλο " ΚΑΝ ΝΤΗΝ " σημειώνει τρελή επιτυχία , παραμένοντας στη κορυφή των ραδιοφωνικών charts . Η συγκεκριμένη συνεργασία με τον Φοίβο και τον ράπερ Tus πως προέκυψε ... ?


ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ : Ύστερα από πολύχρονη συνεργασία που έχω με τον Φοίβο , μου έκανε τη πρόταση να συνεργαστούμε και με μεγάλη χαρά δέχτηκα . Το γεγονός ότι συμμετέχει ο Tus έχει δώσει άλλον αέρα και ύφος στο κομμάτι , αφού τον θεωρώ έναν πολύ αξιόλογο καλλιτέχνη στο είδος του . Η αλήθεια είναι πως έχει αγαπηθεί σε τεράστιο βαθμό , γεγονός που με χαροποιεί ιδιαιτέρως . Τέλος να σου πω Ηλία ότι κυκλοφορεί μέσα από την δισκογραφική εταιρεία Spicy .









 









Δεν υπάρχουν σχόλια: