Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ Η ΠΙΟ ΣΤΥΛΑΤΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ

Πριν από μια βδομάδα περίπου πήραμε την απόφαση μέσα από το συγκεκριμένο lifestyle blog ( PATRA GOSSIP NEWS .GR ) να διεξάγουμε ψηφοφορία , δίνοντας την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να επιλέξουν την Πατρινιά εκείνη που κατά την άποψη τους , ξεχωρίζει με το ιδιαίτερο στυλ της . Υποψήφιες είχαμε θέσει τις παρακάτω : 

Α.)  ΓΙΟΥΛΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Β.)  ΛΙΑ ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ
Γ.)  NASSIA RUSS PLATINA
Δ.)  ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΡΙΣΗ



Σίγουρα ο ανταγωνισμός ήταν πάρα πολύ μεγάλος και κατ επέκταση η επιλογή στο να επιλέξουν μόνο μια κοπέλα ανάμεσα στις 4 επιλαχούσες κρινόταν ως πάρα πολύ δύσκολη , αναλογιζόμενη πάντοτε το μέγεθος της εξωτερικής τους εμφάνισης .Πάντως από την πρώτη στιγμή της ψηφοφορίας με βάση τις πρώτες ενδείξεις , φάνηκε ότι ο " αγώνας " θα ήταν μόνο για 2 . Τόσο η ΓΙΟΥΛΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ όσο και η ΛΙΑ ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ κέρδισαν τις εντυπώσεις και παράλληλα την ψήφο σας . Μέχρι την τελευταία στιγμή εκδηλωνόταν ένα πραγματικό θρίλερ με την κορυφή να εναλάσσεται συνεχώς μεταξύ των 2 προαναφερόμουν προσώπων . 

Τελικά στο πάρα 5 η ταλαντούχα τραγουδίστρια Γιούλη Ασημακοπούλου κατάφερε να αναδειχθεί πρώτη , με μόλις 1 ψήφο διαφορά , συγκεντρώνοντας το 40 % του εκλογικού αποτελέσματος . Η Λία Τσαπικούνη σε απόσταση αναπνοής έκανε την μεγάλη διαφορά με το 39 % , ενώ ακολούθησαν στην τρίτη θέση η εντυπωσιακή Πατρινιά τραγουδίστρια Ειρήνη Παρίσι με 14% , ενώ στην τέταρτη θέση αρκέστηκε η νέα Miss Αχαία 2012 Nassia Russ Platina με 5 % .


Απολαύστε φώτο της μεγάλης νικήτριας , καθώς και σε πρόσφατη εμφάνιση της στην Ελένη Μενέγακη στην οποία κέρδισε όλες της εντυπώσεις .. !!!


























Δεν υπάρχουν σχόλια: