Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Νίκος Χιτολάρης : Το Πρόσωπο Που Σπάει Το Κατεστημένο Του Άψυχου Πορτιέρη Στην Πάτρα !!!

Ο Νίκος Χιτολάρης είναι ένα πρόσωπο τον οποίον τον έχουμε συνδέσει με το Bioux Just Clubing , αφού τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκεται στο δυναμικό του . Συγκεκριμένα εκτελεί χρέη στελέχους ασφαλείας , αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τον τυπικό ψυχρό πορτιέρη , τον οποίον μόλις τον αντικρίσεις , σε πιάνει ένας μικρός φόβος μέσα σου . Ο Νίκος αντιθέτως έχει καταφέρει να  " γκρεμήσει " με το δικό του τρόπο , μοναδικό κατά πολλούς το συγκεκριμένο κατεστημένο . Πράγμα πολύ σημαντικό για τον καθέναν μας , να ξεπερνάμε τα όρια μας ... Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο πως την σγκεκριμένη άποψη την έχει η πλειψηφία του Πατρινού κοινού . Το χούμιορ και ο αυτοσαρκασμός , αποτελούν απαράμιλλα στοιχεία την προσωπικότητας του Νίκου Χιτολάρη !!!






Ο Τσίπας Ηλίας Σχολιάζει << Πάτρα : Ναι Μεν Όλοι /ες Με I - Phone Αλλά Απο Κάρτα Γιόκ >>


Πλέον εν έτη 2012 , έχουμε φτάσει στο σημείο , που εάν κάποιος δεν έχει χτυπήσει tatto στο κορμί του η δεν έχει I - Phone κινητό , τότε θωρείται << ΝΤΕΜΟΝΤΕ >> η ακόμη και παλιομοδίτης . Σε οποιαδήποτε παραλία και αν πάει ο καθένας σας , θα παρατηρήσει πως τουλάχιστον 3/7 νέους διατηρούν 1 έως 3 tatto ,  σε διάφορα σημεία του σώματος . Πάντος σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα , έχω δώσει έμφαση κατά καιρούς και δεν υπάρχει λόγος να επικεντροθώ παραπάνω . 


Εσείς τι κινητό έχετε ...??? Η πιο συνηθισμένη απάντηση στην ερώτηση που μόλις σας έθεσα , είναι I - PHONE . Εντάξει είναι ντροπή εάν κάποιος την σημερινή μέρα που ζούμε , για τον καθέναν που θέλει να σέβετε τον εαυτό του , να μην διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού . Εάν τώρα όμως , αντίστοιχα σας βάζαμε και πάλι στην διαδικασία να μας πείτε εαν πόσοι έχουν κάρτα , τότε αμφιβάλουμε αν οι θετικές απαντήσεις θα ήταν το ίδιο ....

Αυτή είναι η Ελλάδα του Νεοέλληνα , εν έτη 2012 , κοιτάμε μόνο πως θα πάμε για ποτό , να πάρουμε κινητό τελευταίας τεχνολογίας , να χτυπήσουμε tatto και να πάρουμε το πιο ακριβό τζιν και παράλληλα στην τσέπη του να μην έχει ούτε 1 Ε .... Καμία φορά η έκφραση << Που Πας Ρε Μαιντανέ >> ταιριάζει απόλυτα . Με λίγα λόγια κοιτάμε το περιεχόμενο ( περιτύλιγμα )  και όχι την ουσία . Ενα τρανο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη της Πάτρας , όπου αν κάνεις μια βόλτα τότε πολύ έυκολα καταλαβαίνεις ότι τα τελευταία 4 χρόνια τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα βλέπεις έξω ... !!!

Ο Παναγιώτης Βαβίλης ( Τραγουδιστής ) Αποκλειστικά Στο Patra Gossip News .Gr ... !!!

Ο Παναγιώτης Βαβίλης πρόκειται για ένα πρόσωπο , το οποίο έχει χαράξει την δική του σταδιοδρομία στην πόλη του Πύργου . Αν και πολύ νέος σε ηλικία έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει στόχους , που για τους άλλους αποτελούν ένα μακρινό όνερο . Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο νεαρός τραγουδιστής , στον Τσίπα Ηλία για λογαριασμό του Patra Gossip News .Gr και η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πύργο ... !!!


 


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

Γεννήθηκε στον Πύργο Ηλίας το 1987

ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 

Έγινε περίπου σε ηλικία 5 ετών όταν ανέβηκε στην πίστα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο 

ΣΠΟΥΔΕΣ 

Μαθήματα φωνητικής 

ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ( ΚΕΝΤΡΟ ) 

Αποτέλεσε το Θέατρο ( Πύργο ) μόλις σε ηλικία 14 χρονών


Patra Gossip News .Gr : Παναγιώτη το τραγούδι το βλέπεις ως τωρινό και μελλοντικό σου επάγγελμα η απλός ως χόμπυ ... ?

Παναγιώτης Βαβίλης : Κοίτα Ηλία θα σου πω , ότι αρχικά όπως σχεδόν η πλειοψηφία των τραγουδιστών ξεκινάνε για χόμπυ , έτσι και εγώ έπραξα το ίδιο . Δεν είναι ότι ξύπνησα κάποια μέρα , έτσι στο άσχετο και είπα να πάρω στο χέρι μου ένα μικρόφωνο και να τραγουδάω . Αρχικά είχα καταλάβει μέσα μου , πως το τραγούδι ήταν και θα παραμείνει κάτι το οποίο με γεμίζει σαν άνθρωπο , ένα μέσο έκφρασης των συναισθημάτων μου και βέβαια μου δίνεται η δυνατότητα να έρχομαι σε επαφή με εκατοντάδες άτομα .... Πίστεψε με , αυτό αποτελεί το καλύτερο φάρμακο . Τώρα αν παράλληλα με αυτό που κάνεις , το λεγόμενο χόμπυ εξοικονομώ και κάποια χρήματα , αυτό αποτελεί το ιδανικότερο σενάριο .

Patra Gossip News .Gr : Μέχρι στιγμής ποιές συνεργασίες έχεις πραγματοποιήσει , τόσο σε πρόσωπα ( τραγουδιστές ) όσο και με μαγαζιά ( κέντρα διασκέδασης ) ... ?

Παναγιώτης Βαβίλης : Φέτος χωρίς καμία αμφιβολία ήταν μια απο τις καλύτερες μου χρονιές ( μέχρι σήμερα ) ,  αφού οι εμφανίσεις μου αγαπήθηκαν πάρα πολύ απο την πόλη του Πύργου και αυτό είναι που μετράει και με γεμίζει αινθουσιασμό για το μέλλον . Πραγματικά η λέξη ευχαριστώ μπορεί να θεωρηθεί ως ελάχιστη , στην συγκεκριμένη περίπτωση .

Patra Gossip News .Gr : Και αφού μας έδωσες την πάσα , θέλω να σε ρωτήσω ποιά πρόσωπα και γενικότερα ποιούς συντελεστές θέλεις να ευχαριστήσεις ... ?


Παναγιώτης Βαβίλης : Η σειρά που θα ειπωθούν σε καμία περίπτωση δε είναι κατά βαθμό προταιρεότητας αλλά εντελώς τυχαία ... Λοιπόν ξεκινάμε : Rex cafe - Bar ( Κάθε Δευτέρα ) , Gala , Vanilla lounge bar , Aroma bar Deja Vu . Από πρόσωπα θέλω να ευχαριστήσω τον κιθαρίστα μου , τον Νίκο Ζορμάς , με τον οποίον συνεργαζόμαστε τα 3 τελευταία χρόνια . Πάνω απ όλα όμως είναι φίλος και αδερφός και στην συνέχεια συνεργάτης . Επίσης άλλο ένα πρόσωπο , που με πίστεψε και με εμπιστέυθηκε  απόλυτα , χωρίς ανασφάλειες είναι ο Μπάμπης , ιδιοκτήτης του Foso Bar , που βρίσκομαι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα . Τέλος φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω να μην αναφέρω τον Κώστα Καραφώτη , τον Χρήστο Μενιδιάτη καθώς και τα παιδιά απο την Πάτρα , με τα οποία φέτος ενωθήκαμε καλλιτεχνικά . 



Patra Gossip News .Gr : Τα σχέδια σου για το μέλλον ποια είναι ... ?

Παναγιώτης Βαβίλης : Πάνο απο όλα ευελπιστώ και έυχομαι να έχω την υγεία και τα υπόλοιπα όλα έρχονται ... Από κει και πέρα βασικός μου στόχος παραμένει να συνεχιστεί αυτή η εκπληκτική χρονιά που διανύω και  να κάνω στο μέλλον καλλές συνεργασίες . Όμως επείδή ακόμη είμαι στο ξεκίνημα μου , πρέπει το κεφάλι να είναι χαμηλά και δεν το λέω επειδή πρέπει να το πω , αλλά λόγο ότι έτσι είμαι και στην πραγματικότητα . Όποιος με γνωρίζει μπορεί να το επιβαιβεώσει αυτό .

Patra Gossip News .Gr : Στο σημείο αυτό , Παναγιώτη Βαβίλη θέλω να κάνουμε μια απόπειρα ανάλυσης , ενός πολύ λεπτού θέματος . Φυσικά αναφερόμαστε στο σοβαρό πρόβλημας υγείας που αντιμετώπισες στο παρελθόν .


Παναγιώτης Βαβίλης : Όπως το είπατε και εσείς πιο πάνω , πρόκειται για ένα θέμα πολύ λεπτό , το οποίο μα χάραξε σαν άνθρωπο . Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει να αναφέρομαι στο συγκεκριμένο περιστατικό , αλλά για σας , θα κάνω μια εξαίρεση . Όλα ξεκίνησαν πριν 4 χρόνια , όταν διαπιστώθηκε πως είχα πρόβλημα στην καρδιά μου και το οποίο αναγκαστικά με κράτησε περίπου για 1 χρόνο μακριά , απο την εναχόληση μου ,με το τραγούδι . Σίγουρα ήταν η χειρότερη εμπειρία , που έχω περάσει μέχρι στιγμής , αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός " κάθε Δύσκολο Για Καλό " και οτιδήποτε δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό . Όλα αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και πλέον κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα και δημιουργικά απο ποτέ .

Patra Gossip News .Gr : Ο λόγος που ξεκίνησες να τραγουδάς , ποιός ήταν ...?


Παναγιώτης Βαβίλης : Το γεγονός ότι σήμερα τραγουδάω κατά 90/100 οφείλεται σε ένα τεράστιο κεφάλαιο της Ελληνικής δισκογραφίας . Φυσικά αναφέρομαι στον άρχοντα της καψούρας , τον μοναδικό Σταμάτη Γονίδη , τον οποίον πραγματικά λατρέυω .

Patra Gossip News .Gr : Ολοκληρώνοντας την συγκεκριμένη συνέντευξη , Παναγιώτη Βαβίλη θέλουμε να σου ευχυθούμε γερός δυνατός και ότι το καλύτερο για το μέλλον . Ελπίζουμε πως οι αναποδιές της ζωής πλέον αποτελούν μια κακή ανάμνειση ...

Παναγιώτης Βαβίλης : Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς το Patra Gossip News .Gr και εδικά εσένα Τσίπα Ηλία , για την στήριξη που δείχνεις προς το πρόσωπο μου και για το εξαιρετικό φιλικό κλίμα της συγκεκριμένης συνέντευξης . Αντίστοιχα να προτείνω και να παροτρείνω σε όλους να διαβάζουν Patra Gossip News .Gr , αφού πραγματικά σου δίνει μια νότα αισιοδοξίας σε όλο αυτό το μουντό τοπίο που ζούμε τα τελευταία 4 χρόνια .


Παναγιώτης Βαβίλης - Κώστας Καραφώτης





Με Κολλητό Φανελάκι , Σαγιονάρα Και Να Προεξέχουν Τα Tatoo Η Εμφάνιση Του Π.Μυριάνθους Στο Jazzi Mare ... !!!

Με επιτυχία στέφθηκε η πρόσφατη εμφάνιση του Παναγιώτη Μυριάνθους και της Κατερίνας Αβραμοπούλου στον Άγιο Βασίλη ( Jazzi Mare ) ... Πάμε να δούμε ορισμένες φωτογραφίες απο το συγκεκριμένο event !!!





Πάντος όλες τις εντυπώσεις έκλεψε ο Κύπριος τραγουδιστής του Metropolis Live , αφού η εμφάνιση του να σας πούμε την όλη αλήθεια δεν την περιμέναμε ... Φορώντας απο πάνω ένα μάυρο κολλητό φανελάκι , σε συνδιασμό με την σαγιονάρα και τα tatto , αποτέλεσε το επίκεντρο !!!





Marina Gincota : Δείτε την Φωτογράφηση Της Πατρινιάς Αλλά Marilyn Monroe !!!


Δεν ξέρω για σας , αλλά εγώ προσωπικά απ όλα τα κομμωτήρια της Πάτρας ψηφίζω πολύ άνετα το Hair By Andrew . Άλλωστε με τέτοια κορίτσια που μας παρουσιάζει κατά καιρούς , ε όσο και να το κάνουμε τραβάει τις εντυπώσεις ... Έτσι λοιπόν μετά της αδερφές Τσαπικούνη ( Λία - Στέλλα ) άλλη μια εντυπωσιακή παρουσία φωτογραφήθηκε . Αυτή τη φορά η Marina Gincota Gincota ( Facebook Name ) σαν άλλη  Marylin Monroe . Το αποτελέσμα άκρως καλοκαιρινό και δροσιστικό ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ !!!

















Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στη παραλία με κόκκινο μαγιό «παίζει» με τρελό μωρό !!!


Μπορεί οι μέρες να είναι κρίσιμες σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις μας με τους Ευρωπαίους, μπορεί η ΝΔ να καρδιοχτύπησε με την ξαφνική επέμβαση του Γιώργου Σαμαρά αλλά αυτοί δεν είναι λόγοι για να μην κάνει τις βουτιές του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης! Άλλωστε μετά απο γνωμάτευση των ιατρών ο πρωθυπουργός μας έπαθε ότι έπαθε λόγω άγχους και στρες! Γι αυτό και οι πολιτικοί μας το έχουν ρίξει στη χαλάρωση! Ο Βαρβιτσιώτης έσκασε μύτη λίγο μετά τις 4 στη Βούλα με μια φίλη του αφού, όπως κάνουν οι γονείς στα μικρά μωρά δεν ήθελε να χει τον ήλιο ντάλα στο κεφάλι! Αφού γδύθηκε και έμεινε με το κόκκινο μαγιό τύπου βερμούδα-καθώς είναι και μέσα στη μόδα-τράβηξε κατευθείαν για μακροβούτι! Μόλις βγήκε και πάλι στη στεριά, άρχισε τις χαιρετούρες! Διάσημος βλέπετε και απο τα πρόσωπα που ακόμα αγαπάνε και δεν του ετοιμάζουν…γιαούρτι! Πρώτα έστειλε τα φιλιά  του στον επιχειρηματία  Αντώνη Κουσαθανά που καθόταν λίγο παραπέρα και μετά τα είπε λίγο με τον Παναγιώτη Ζαμπετάκη! Όμως το καλό ήρθε λίγη ώρα μετά! Ένα τρελό μωρό που είχε τρελάνει τους λουόμενους με το σέξι βραζιλιάνικο μαγιό, έτρεξε στην αγκαλιά του! Αφού φιλήθηκαν σταυρωτά τα είπαν για λίγο! Οι αδυναμία του στις ωραίες καλλίγραμμες με σωματότυπο μοντέλου γυναίκες είναι γνωστή αφού στο παρελθόν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης διατηρούσε δεσμό για ένα χρόνο περίπου και με τη Στέλλα Γιαμπουρά! Ναι αυτή του Τζαβέλλα! Είχε κάνει τότε ένα time out απο τους ποδοσφαιριστές και το χε ρίξει στη πολιτική….( GOSSIP - TV )





Home Φωτό: Η Μαριάννα Ντούβλη αυτοφωτογραφίζεται στο μπάνιο του σπιτιού της

Σε πιο σπίτι; Σε αυτό που η πορνοστάρ πληρώνει και η σπιτονοικοκυρά θέλει να πετάξει έξω; Ε…ναι λοιπόν. Η Μαριάννα αυτοφωτογραφίζεται στο μπάνιο του σπιτιού της. Χωρίς make up και με τα σημάδια του ήλιου και του solarium στο κορμί της. Το κορίτσι όπως βλέπετε έχει σκάσει μύτη στο σπίτι μετά το μπανάκι της και ετοιμάζεται να αφεθεί στη δροσιά του νερού…Κάψες η Μαριάννα πολλές. Κάψες που όπως όλα δείχνουν θα τις εκτονώσει στη νέα ταινία του Σειρηνάκη που έρχεται σε λίγο καιρό και θα συνιστά την συνέχεια της Σαντορίνης…εκεί θα δείτε το κορίτσι να ασκείται σε ομαδικά αθλήματα…Με την καλή έννοια πάντα ( Gossip - Tv )

Δείτε:Κλιματιστικά Και Αηδίες…Η Ελένη Μενεγάκη Βρήκε Τον Καλύτερο Τρόπο Να Δροσιστεί (Video)


Αφού την έκανε ταράτσα με τις λιχουδιές του Βασίλη Καλλίδη η γνωστή παρουσιάστρια ένιωθε μία κάψα, μία φούντωση, ένα κάτι.. Και μπήκε στο ψυγείο για να της περάσει ... !!!


VIDEO: Ποια Πασίγνωστη Τραγουδίστρια Είπε Στην Πίστα “Της Που…. Γίνεται”?



Γιατί έβρισε μπροστά σε χιλιάδες κόσμου;

Χθες το βράδυ η Πάολα ήταν η καλεσμένη του ραδιοφωνικού σταθμού “Ρυθμός” και του κλαμπ “Dream City” και ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια της! Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν η άνεση της τραγουδίστριας που δεν δίστασε μπροστά στους θαυμαστές της να πει “Της που.. γίνεται” ( ierosagon.org )

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πώς Πας Κοπέλα Μου…Με Το Βρακί,Στα Βραβεία MAD


Που πας κοπέλα μου έτσι , με το βρακί;;
Η νεαρή τραγουδίστρια, πήγε στα βραβεία MAD και κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλες τις κάμερες. Την είδαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας πως βγήκε έτσι έξω! Μιλάμε για την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου.
Τη γνωρίσαμε μέσα από talent show, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι η κοπέλα του κολλητού φίλου του Αντώνη Ρέμου, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος είναι ο πρώην σύζυγος της Ντορέττας Παπαδημητρίου!
Φορά ένα ρούχο που θυμίζει ολίγον τι από cabaret, αλλά προς το ελληνικό του.
Η δημιουργία αποτελείται από see-through φούστα με δαντέλα και από μέσα μαύρο βρακί, και φυσικά όλη η πλάτη έξω.

Aπό κορμί πάντως… κορμάρα το κορίτσι … ( ierosagon.org )

Ανεβάζουν Τον << ΠΗΧΗ >> Πολύ Ψηλά Οι Αδερφές Αλεξόγλου ( Μαρία & Αργυρώ ) ... !!!

Καλά οι αδερφές Αλεξόγλου ( Μαρία & Αργυρώ ) έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο και μάλιστα τους άντρες . Τρανή απόδειξη η sexy φωτογράφηση που πραγματοποιήσαν για τον Πρωταθλητή και η οποία θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες ... Πάρτε μια δόση σχετικά με το τι θα δούμε !!!




Αλλά όταν μιλάμε για Μαρία Αλεξόγλου , τότε τα λόγια είναι περιττά και η διάθεση σε πολύ ηψηλά επίπεδα ... Καλά το κορμί σου πραγματικά δεν υπάρχει Μαράκι . Σηκώνω τα χέρια ψηλά ... !!!









Πάμε τώρα να δούμε και το άλλο πυροβολικό της οικογένιας , την ανεπανάληπτη Αργυρώ , με μικροσκοπικό τοσοδούλι brazilian μαγιό και με tatto ( στο ποπό ) που σου βγάζει τα μάτια στην κυριολοξία ... !!!