Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Δείτε την πανέμορφη Κατερίνα Σολδάτου στην πόλη της Πάτρας

Η αλήθεια είναι πως είχαμε αρκετό καιρό να ασχοληθούμε με κάποια hot κορίτσι της πόλης μας . Έτσι λοιπόν η σημερινή κοπέλα η οποία δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο sexy γυναικείες παρουσίες της Πάτρας , ονομάζεται Κατερίνα Σολδάτου . Η εξωτερική της εμφάνιση μόνο ασυγκίνητο δεν μπορεί να σε αφήσει , αφού οι αναλογίες της , σε παραπέμπουν σε κάτι το εξωτικό . Αν θέλετε τα δείτε και άλλη Κατερίνα , δεν έχετε παρά να στρέψετε τον δείκτη του ποντικού σας λίγο προς τα κάτω ... !!!













«Ροζ» Φοιτήτριες Σε Πλατείες Και Στο ΚΤΕΛ Της Πάτρας


34 355 300x199 200x132 «Ροζ» φοιτήτριες σε πλατείες και στο ΚΤΕΛ της Πάτρας!!Φοιτήτριες συνεχίζουν να προσφέρουν «καυτές απολαύσεις» στον ανδρικό πληθυσμό της Πάτρας…
Τα στέκια τους, όπως διαβάζουμε στο dete.gr, είναι το ένα είναι κοντά στην πλατεία Βουδ και το δεύτερο στην περιοχή του σταθμού του υπεραστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας.
Οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για συνολικά πέντε φοιτήτριες, οι οποίες προσφέρουν «ικανοποίηση», με το αζημίωτο βέβαια…

ΣΟΚ: Σφήνωσε Κουκουνάρι Στο Αιδοίο Μοντέλου


montelo 200x120 ΣΟΚ: Σφήνωσε κουκουνάρι στο αιδοίο μοντέλου!Έχουν δει πράματα και θάματα τα μάτια των γιατρών, αλλά αυτό που αντίκρισαν γιατροί σε νοσοκομείο της Σερβίας δεν το έχουν ξαναδεί και θα το θυμούνται για πολύ καιρό…
Ένα μεγάλο κουκουνάρι σφηνωμένο στο αιδοίο νεαρής γυναίκας. Μάλιστα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε 2ωρο χειρουργείο, προκειμένου να το αφαιρέσουν. Τώρα, η μοντέλα Mirjana Gavaric από το Βελιγράδι, αναρρώνει, ενώ την επόμενη φορά θα σκεφτεί καλύτερα το sex toy που θα επιλέξει για να ικανοποιήσει τις ορέξεις της.
gossip-tv

ΠΑΤΡΑ: Ροζ Σκάνδαλο Με Δύο Γειτόνισσες!!!

Η ώρα ήταν κοντά τέσσερις το πρωί του περασμένου Σαββάτου …όταν όλη η γειτονιά …σηκώθηκε στο πόδι από τις άγριες φωνές ενός μεθυσμένου άνδρα και τον άγριο καυγά που ακολούθησε με γείτονά του.

Χρειάστηκε μάλιστα …αστυνομική παρέμβαση προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ ο μεθυσμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μιας και βρισκόταν… εκτός πραγματικότητας.
Όλα συνέβησαν κοντά στην περιοχή του Ψάχου στην Πάτρα και όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, το περιστατικό όχι απλώς δεν ήταν τυχαίο αλλά πίσω του κρυβόταν ένα «ροζ» σκάνδαλο το οποίο προκάλεσε σάλο και έχει αναστατώσει τους γείτονες.
Η σύζυγος του μεθυσμένου ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της φασαρίας ήταν κολλητή με τη γυναίκα του δεύτερου άνδρα με τον οποίο έγινε ο καυγάς. Οι δυο τους είχαν αρχίσει να κάνουν παρέα πολλές ώρες την ημέρα ενώ η μία επισκεπτόταν την άλλη στο σπίτι και κάθονταν με τις ώρες!
Φυσικά η μία εκμεταλλευόταν την πολύωρη απουσία του άνδρα της για να βγάλει το μεροκάματο ενώ η άλλη τις φορές που ο δικός της σύζυγος απουσίαζε σε ταξίδια. Κανείς δεν είχε υποπτευθεί βέ

girls 200x149 ΠΑΤΡΑ: Ροζ σκάνδαλο με δύο γειτόνισσες!!!βαια τίποτα το πονηρό. Μέχρι που ο πρώτος έκανε μια ανακάλυψη «βόμβα» ενώ έψαχνε το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας του.
Και ποια ήταν αυτή η ανακάλυψη; Μια φωτογραφία  της ίδιας και της γειτόνισσας ενώ και οι δυο τους ήταν γυμνές στο κρεβάτι του σπιτιού του και απολάμβαναν τα ερωτικά χάδια μεταξύ τους…!
Μόλις αντίκρισε τη φωτογραφία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβαινε. Μάζεψε τα πράγματα της γυναίκας του και τα… έστειλε στο πατρικό της ενώ η επόμενη κίνησή του ήταν να ξεμπροστιάσει την… αιτία του κακού!
Ο άλλος σύζυγος είχε… μεσάνυχτα!
Έτσι και ενώ βρισκόταν σε απόγνωση, μέθυσε και πήγα έξω από το σπίτι της γειτόνισσας βάζοντας τις φωνές και καλώντας την να βγει έξω για… να της δείξει!
Αντί αυτής βέβαια, βγήκε ο άνδρας της ο οποίος στο μεταξύ αγνοούσε τις εξελίξεις. Και προτού ο πρώτος του εξηγήσει οτιδήποτε, του επιτέθηκε χτυπώντας τον για να τον κάνει να σωπάσει.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από παρέμβαση γειτόνων, οι οποίοι μάλιστα ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ ο μεθυσμένος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες. Πάντως το θέμα έγινε γνωστό σε πολλούς και τώρα απομένει να δούμε τις εξελίξεις μεταξύ του δεύτερου ζευγαριού…



ΠΗΓΗ : ierosagon.org

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Σάκης Καντάς περί καριέρας ... !!!


Στο Achaia channel και συγκεκριμένα στην εκπομπή Dis - Dis με οικοδέσποινα την Κωνσταντίνα Μήτσου , εμφανίστηκε ο αγαπημένος σε όλους σας , Σάκης Καντάς . Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο αγαπημένο καλλιτέχνη στην πόλη της Πάτρας και μάλιστα δεν θα ήταν καθόλου υπερβολικό να σας πούμε ότι είναι ένας από τους λίγους , ο οποίος έχει το δικό του φανατικό κοινό . Επίσης είναι γνωστό ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα , οι απόψεις του οποίου μόνο απαρατήρητες μπορεί να περάσουν . Έτσι λοιπόν στην ερώτηση της παρουσιάστριας σχετικά με την εξέλιξη της καριέρας του , ο Σάκης Καντάς μας δικαίωσε απόλυτα στα λεγόμενα μας , αφού χαρακτηριστικά απάντησε πως για να μπορέσει κάποιος να μιλάει για την << υποτιθέμενη >> καριέρα του , θα πρέπει ( όπως καταλαβαίνετε όλοι σας ) να έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στο χώρο της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας , ώστε να μπορέσει  να αναφερθεί σε κάτι τέτοιο . 



ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΚΥΠΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ


ierosagon222 200x200 Κύπριος ποδοσφαιριστής πιάστηκε στα πράσσα με τραβεστί από την γυναίκα του!Στο πρωτοσέλιδο της ελληνικής αθλητικής εφημερίδας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗΣ», γίνεται λόγος για σκάνδαλο με Κύπριο ποδοσφαιριστή: 
Toν έπιασε η γυναίκα του με τραβεστί!
Στη showtime-cy.blogspot, αναφέρεται πως είναι Κύπριος άσος.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Το… περίεργο πάθος του πλήρωσε πολύ ακριβά πασίγνωστος άσσος του κυπριακού ποδοσφαίρου… Η γυναίκα του… δημοφιλή κύπριου ποδοσφαιριστή – Α’ κατηγορίας παρακαλώ – το έπιασε τσακωτό, στο ίδιο τους το σπίτι με την ερωμένη του η οποία δεν ήταν άλλη… από μία τραβεστί. Το όλο περιστατικό – σκηνικό σύμφωνα με πληροφορίες που πρώτη φορά έρχονται στο φως, έγινε στην Λευκωσία όπου και διαμένει ο κύπριος άσσος του ποδοσφαίρου με την εδώ και μερικά χρόνια σύζυγο του.
Παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας του (δεν ξεπέρασε τα 27) ο… δημοφιλής ποδοσφαιριστής και καρδιοκατακτητής μπορεί στη γυναίκα του να ήταν πάντα σοβαρός και να μην έδινε ποτέ τροφή για σχόλια όμως… η μεγάλη του αδυναμία, να πηγαίνει με τραβεστί φαίνεται πως τον έκανε να την πληρώσει πολύ ακριβά.
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η σύζυγος του… είχε φύγει εκτός Λευκωσίας για να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια με συναδέλφους της. Εκεί στην Πάφο τα δύο από τα τρία σεμινάρια που είχε… φαίνεται πως ναυάγησαν και έτσι έπιασε μόνη τον δρόμο προς την επιστροφή… Ήθελε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να επιστρέψει στο σπίτι με σκοπό να περιμένει τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή και σύζυγο της και να περάσουν λίγες ώρες μαζί αφού εκείνος δύο μέρες μετά είχε αγώνα και έπρεπε πάλι… να εγκαταλείψει την οικογένεια. Έλα όμως που ο άσσος του κυπριακού ποδοσφαίρου είχε… δηλώσει ασθένεια, και δεν παρευρέθηκε στην καθημερινή προπόνηση αφού, είχε κανονίσει ερωτικό… παιχνίδι με μία τραβεστί όπου και είναι η μεγάλη του… παράνομη αδυναμία. Ο παράνομος του έρωτας… η γυναίκα – τραβεστί ήρθε στο σπίτι και οι δύο τους οδηγήθηκαν στο δωμάτιο του γάμου του, αφού η γυναίκα του θα… απουσίαζε στην Πάφο.. Κι όμως… εκείνη επέστρεψε πολύ νωρίτερα απ όσο εκείνος περίμενε…. Ο διάολος βλέπεις έχει πολλά ποδάρια… και όπως οργισμένη εξομολογείται σε φίλους και γνωστούς τον έπιασε στα πράσα μέσα στο ίδιο της το κρεβάτι να παίζει τα… περίεργα παιχνίδια που είχε στήσει με την… παράνομη γυναίκα – τραβεστί… !!!
onlycy.com

Hθοποιός Δηλώνει Δημόσια:«Το Πέος Σου Είναι Μια Αποκάλυψη»!!!


 Hθοποιός δηλώνει δημόσια:«Το πέος σου είναι μια αποκάλυψη»!!!Σόκαρε το κοινό η ηθοποιός Charlize Theron, όταν ανέβηκε στο πόντιουμ προκειμένου να ευχαριστήσει για το τιμητικό βραβείο που παρέλαβε για τη συνεισφορά της στον αγώνα για τους γάμους των ομοφυλοφίλων.
Στο πλαίσιο του ευχαριστήριου λόγου της, η 36χρονη ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Prometheus», Michael Fassbender, ο οποίος της παρέδωσε το βραβείο, και στα πλούσια προσόντα του.
«Το πέος σου είναι μια αποκάλυψη. Είμαι εύκαιρη να δουλέψω μαζί του οποιαδήποτε στιγμή», δήλωσε η Θερόν, χωρίς ντροπή.
ΠΗΓΗ : ierosagon.org

Αν Σας Αρέσει Η Μενεγάκη, Πρέπει Να Δείτε Αυτό Το Βίντεο!!!


menegaki sexy 200x133 Αν σας αρέσει η Μενεγάκη, πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο!!!Επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσει και πάντα ψάχνετε Videos με τις καλύτερες στιγμές της Ελένης, σας παρουσιάζουμε ένα Video με τις πιο καυτές της εμφανήσεις ...



ΔΕΙΤΕ: Η Rihanna Μόνιμα «Τσακωμένη» Με Το Σουτιέν


rihanna 200x125 ΔΕΙΤΕ: Η Rihanna μόνιμα «τσακωμένη» με το σουτιέν!Όταν το «no bra» γίνεται άποψη
Στο ηλιόλουστο Λονδίνο βρέθηκε η Rihanna για τις ανάγκες προωθητικής καμπάνιας και τι καλύτερος τρόπος να γιορτάσεις τον καυτό ήλιο από το να απαλλαχθείς από το σουτιέν…
Μόδα τείνουν να γίνουν οι «κάψτε τα σουτιέν» εμφανίσεις της τραγουδίστριας, όχι ότι χαλάει κανέναν βέβαια. Ίσα-ίσα!
Δείτε φωτογραφίες της «τσακωμένης» με το σουτιέν Rihanna…
Rihannan1 ΔΕΙΤΕ: Η Rihanna μόνιμα «τσακωμένη» με το σουτιέν!
Rihannan2 ΔΕΙΤΕ: Η Rihanna μόνιμα «τσακωμένη» με το σουτιέν!
Rihannan3 ΔΕΙΤΕ: Η Rihanna μόνιμα «τσακωμένη» με το σουτιέν!
Rihanna5 ΔΕΙΤΕ: Η Rihanna μόνιμα «τσακωμένη» με το σουτιέν!
Rihanna6 ΔΕΙΤΕ: Η Rihanna μόνιμα «τσακωμένη» με το σουτιέν!
Rihanna7 ΔΕΙΤΕ: Η Rihanna μόνιμα «τσακωμένη» με το σουτιέν!
Rihanna8 ΔΕΙΤΕ: Η Rihanna μόνιμα «τσακωμένη» με το σουτιέν!
Rihanna9 ΔΕΙΤΕ: Η Rihanna μόνιμα «τσακωμένη» με το σουτιέν!
Rihanna10 ΔΕΙΤΕ: Η Rihanna μόνιμα «τσακωμένη» με το σουτιέν!
delamagen

Ελληνίδα Τραγουδίστρια Δοκιμάζει Τα Μαγιό Της Και Ανέβασε Τις Φωτογραφίες Στο Twitter


natali 200x120 Ελληνίδα τραγουδίστρια δοκιμάζει τα μαγιό της και ανέβασε τις φωτογραφίες στο twitter! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αγόρασε όχι ένα αλλά δύο μαγιό και τα δοκίμασε!
Ο λόγος για τη… Νάταλι Θάνου, η οποία πήρε ένα άσπρο και ένα μαύρο μπικίνι, τα πρόβαρε και ανέβασε φωτογραφίες στο twitter για να τα δούμε και εμείς και να πάρουμε μία γεύση πώς θα την δούμε το καλοκαίρι στις παραλίες! Πάντως όποιο και να βάλει το σίγουρο είναι ότι η Νάταλι θα κάνει θραύση…
ddd Ελληνίδα τραγουδίστρια δοκιμάζει τα μαγιό της και ανέβασε τις φωτογραφίες στο twitter!
natali Ελληνίδα τραγουδίστρια δοκιμάζει τα μαγιό της και ανέβασε τις φωτογραφίες στο twitter!
gossip-tv

ΔΕΙΤΕ: Όταν Η Πέγκυ Κάνει Ζημιές Και Η Πάολα Μας Δείχνει Το Βρακάκι Της


paola 150x200 ΔΕΙΤΕ: Όταν η Πέγκυ κάνει ζημιές και η Πάολα μας δείχνει το βρακάκι της!!!Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.
Όταν πια λόγω κρίσης τα μπουζούκια δουλεύουν διήμερα και το κόσμος δεν μπορεί να εκτονωθεί περιμένει το Σάββατο για να ρίξει λουλούδια με τα φορτηγά. Έτσι και χθες στο στέκι των δύο κυριών. Η Πέγκυ με το που βγήκε έζησε τη αποθέωση για μια ακόμη φορά και η Παολα μας έδειξε το βρακάκι της. Βεβαίως με αυτά που φοράει το κορίτσι το θέμα ήταν να μη φαινόταν βρακάκι, ούτε πάνα…αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα. Οι δύο τραγουδίστριες απογειώνουν το κοινό τους και είναι πια λαϊκή εντολή να εμφανίζονται μια μέρα ακόμη…Φροντίστε το…
563073 3592060162799 1312238655 3494471 899405699 n ΔΕΙΤΕ: Όταν η Πέγκυ κάνει ζημιές και η Πάολα μας δείχνει το βρακάκι της!!!
524254 3593329394529 1312238655 3495312 227819116 n ΔΕΙΤΕ: Όταν η Πέγκυ κάνει ζημιές και η Πάολα μας δείχνει το βρακάκι της!!!
560459 3593324514407 1312238655 3495311 1288628842 n ΔΕΙΤΕ: Όταν η Πέγκυ κάνει ζημιές και η Πάολα μας δείχνει το βρακάκι της!!!
 ΠΗΓΗ : ierosagon.org

ΒΙΒΗ TΣΙΑΜΗ: Προτιμώ Το Στοματικό Σεξ


tsiami 200x150 ΒΙΒΗ TΣΙΑΜΗ: Προτιμώ το στοματικό σεξΓια τις γυμνές φωτογραφήσεις, αλλά και… το σεξ μίλησε η πρώην Playmate Βιβή Τσιάμη σε πρόσφατη συνέντευξή της.
Η σέξι Βιβή τόνισε πως δεν θα ξανακάνει ποτέ γυμνή φωτογράφιση, ενώ όταν ρωτήθηκε για το σεξ, δήλωσε: «Στο σεξ επιτρέπονται όλα αν είσαι με τον άντρα της ζωής σου και όχι με κάθε ευκαιριακό σύντροφο». Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν προτιμά στοματικό ή πρωκτικό, η απάντηση της ήταν: «Αν πρέπει να διαλέξω, επιλέγω το πρώτο, αφού το δεύτερο το έχω αποκλείσει».

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Ποια Καυτή Παρουσιάστρια Φόρεσε ΑΥΤΟ Το Κολάν Με ΑΥΤΗ Την Κυτταρίτιδα;


menounos1 200x135 ΔΕΙΤΕ: Ποια καυτή παρουσιάστρια φόρεσε ΑΥΤΟ το κολάν με ΑΥΤΗ την κυτταρίτιδα;Η συμμετοχή της στο dancing της Αμερικής έστρεψε πολλούς φακούς πάνω της, εκτοξεύοντας την δημοτικότητά της τόσο στις ΗΠΑ αλλά και στην χώρα μας.
H Μαρία είναι μια εντυπωσιακή τριαντάρα με φοβερά χαρακτηριστικά και κορμί για αμαρτίες.
Όμως όπως όλες οι γυναίκες έτσι και η Μαρία έχει θέμα με την κυτταρίτιδα.
Και ειδικά όταν φοράει κολάν τα σημάδια είναι εμφανή. ΟΚ. Δεν είναι τραγική η εικόνα της…αλλά κι εσύ βρε κορίτσι μου Κολάν
11 ΔΕΙΤΕ: Ποια καυτή παρουσιάστρια φόρεσε ΑΥΤΟ το κολάν με ΑΥΤΗ την κυτταρίτιδα;
22 ΔΕΙΤΕ: Ποια καυτή παρουσιάστρια φόρεσε ΑΥΤΟ το κολάν με ΑΥΤΗ την κυτταρίτιδα;
33 ΔΕΙΤΕ: Ποια καυτή παρουσιάστρια φόρεσε ΑΥΤΟ το κολάν με ΑΥΤΗ την κυτταρίτιδα;
44 ΔΕΙΤΕ: Ποια καυτή παρουσιάστρια φόρεσε ΑΥΤΟ το κολάν με ΑΥΤΗ την κυτταρίτιδα;
55 ΔΕΙΤΕ: Ποια καυτή παρουσιάστρια φόρεσε ΑΥΤΟ το κολάν με ΑΥΤΗ την κυτταρίτιδα;
nassos.blog