Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΙTΕ ΤΙΜΕΣ : Αστέρια Live , Παριζιάνα , Γυάλινο Καθώς Και Στο Romeo +


Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα , με τους περισσοτέρους να ετοιμάζονται για να υποδεχτούν το 2013 . Οι περισσότεροι από εσάς θα προτιμήσουν τα μπουζούκια προκειμένου να δώσουν οριστικό τέλος στο δίσεκτο 2012 . Πάντως εάν ακόμη δεν έχετε κάνει κάποια κράτηση , αυτό μην σας απασχολεί καθόλου . Κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς οι τιμές σε Aστέρια Live , Παριζιάνα , Romeo + και Γυάλινο θα κινηθούν στα παρακάτω πλαίσια . 

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε με τις πρώην Διπλοπενιές δηλαδή το τωρινό άκρως ανανεωμένο Γυάλινο το οποίο έχοντας στο ενεργητικό δυναμικό του , φωνές επιπέδου Λάμπρου Καρελά , Λίζα Ανδρέου , Γιάννης Τσίλης  ( καθώς και οι Θεανώ Τσαουσάκη , Γιάννης Λαμπρόπουλος , Ελίνα Μαυρίδη , Μαρία Καραμάνη ) ευελπιστεί πως το φινάλε του 2012 θα είναι άκρως εντυπωσιακό . 

  • 140 Ε Φιάλη / 4 Άτομα 
  • 160 E Special Φιάλη / 4 Άτομα 
Στις 01/01/2013 η τιμή φιάλης ανέρχεται στα 100 Ε ( απλή ) ενώ 120 E ( special ) ανά 4 άτομα

INFO RSV : 2610 643800 


Όποιοι από εσάς επιθυμείτε να επισκεφθείτε το νυχτερινό κέντρο Αστέρια , να σας ενημερώσουμε ότι οι τιμές θα κυμανθούν στα παρακάτω πλαίσια :
  1. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ = 140 Ε η φιάλη /4 άτομα + 15 Ε / Ποτό
  2. ΑΝΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ = 100 Ε η φιάλη /4 άτομα + 10 Ε / Ποτό
INFO RSV : 2610 .336 .427

Γιάννης Πανίτσας , Σπύρος Πανταζόπουλος , Γιώργος Παράμερος , Ευδοκία , Ειρήνη Παρίση , Σοφία Κετεκίδου , Γιώργος Καραλής , Παναγιώτης Μυριάνθους , Ελίνα Τζουβέκα , Νάταλι Ζέρβα καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό σας εύχονται χρόνια σας πολλά και ευτυχισμένο το 2013 .


Η έλευση του Χρήστου Αντωνιάδη στο νυχτερινό κέντρο Παριζιάνα ήταν αρκετή προκειμένου να μας κάνει μάγια . Από την πρώτη στιγμή το Πατρινό κοινό εντυπωσιάστηκε από την αύρα και την γενικότερη σκηνική παρουσία του . Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τη  απίστευτη Φανή Ιωάννου . Αρκεί να την ακούσετε έστω μια φορά προκειμένου να κατανοήσετε απόλυτα τα λεγόμενα μας . Το καλλιτεχνικό puzzle συμπληρώνεται από την Στέλλα Γιάννα , την Χριστίνα Ισακίδη , την Αθηνά Τζιάμου , τον Νεκτάριο Γιαννακόπουλο καθώς και τον Χρήστο Χιώνη . 

Το ύψος κόστους της απλής φιάλης έχει καθοριστεί στα 130 Ε ανά 4 άτομα . Για να κάνετε κάποια κράτηση η για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 .643 636


Για το τέλος σας αφήσαμε τα ανεπανάληπτα παιδιά του Romeo + Patras . Φυσικά αναφερόμαστε στους Θοδωρή Φέρρη , Ανδρέα Κούφη , Έλενα Μπάση , Μίνα Ευαγγέλου , Μαριάνα Βούλγαρη , Ιωάννα Αλίου , Έλενα Κουρτούμη καθώς και στον ανεπανάληπτο Σπύρο Νιάχο , οι οποίοι μόνο αυτοί ξέρουν τι πάει να πει διασκέδαση μέχρι τις πρώτε;ς πρωινές ώρες . 

Η απλή φιάλη έχει οριστεί στα 120 Ε ανά 4 άτομα και στο πατάρι του ορόφου 100 Ε ανά 4 άτομα . Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 421. 090


Δεν υπάρχουν σχόλια: