Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Διαβάστε Όλες Τις Αλλαγές Που Θα Προέλθουν Στην Παριζιάνα Live


Αλλαγές αναμένεται να προέλθουν στο νυχτερινό κέντρο Παριζιάνα Live και μάλιστα δραστικού χαρακτήρα . Συγκεκριμένα Σπύρος Σπυράκος και Γιώργος Δασκουλίδης θα εμφανιστούν για τελευταία φορά στον εν λόγο κατάστημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο . Η αρχική συμφωνία που είχε οριστεί μεταξύ του προαναφερόμενο καλλιτεχνικού διδύμου και της οικογένειας Κόζι , είχε οριστεί για περίπου δυο ( 2 ) μήνες . Μάλιστα Σπυράκος και Δασκουλίδης ξεκινούν αμέσως εμφανίσεις στο Εμπατή της Αθήνας . 

Μην σας πιάνει όμως πανικός αφού ο ανεπανάληπτος Χρήστος Πάζης ( με τις αμέτρητες επιτυχίες ) λίαν συντόμως πατάει το πόδι του στην σκηνή της Παριζιάνα , για περιορισμένες εμφανίσεις ( μέχρι τα Χριστούγεννα ) . Στο πλευρό του θα βρεθεί ο γνώριμος προς το  Πατρινό κοινό , Άκης Δείξιμος ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις σχετικά με τις δυνατότητες του . Η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί τη επόμενη Πέμπτη 8/11/2012 , όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Patra Gossip News .Gr υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα , τις επόμενες δυο μέρες ( Παρασκευή - Σάββατο ) να απολαύσουμε και τους τέσσερις στην live σκηνή της Παριζιάνα .

Μετά τα Χριστούγεννα θα μεταβληθεί και πάλι το υπάρχον καλλιτεχνικό σχήμα για να δούμε κάτι άλλο στη θέση του . Τα παραπάνω στοιχεία που μόλις σας παραθέσαμε προήλθαν ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Χρήστο Κόζι ( Ιδιοκτήτης Παριζιάνα )

Δεν υπάρχουν σχόλια: