Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Αποκλειστικές Δηλώσεις Του DJ GOGOS Για Την Απόφαση Του Να Μετακομήσει Στις ΗΠΑ



Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες Dj και συγκεκριμένα τιμήθηκε στους 5 κορυφαίους ( TOP 5 )  . Για χρόνια έχει συνδέσει το όνομα του με το νησί των Ανέμων , την Μύκοκο αφού αποτελούσε τον βασικό dj του Space club . Η μουσική του έχει ταξιδέψει στα μεγαλύτερα club όχι μόνο της Ελλάδας αλλά γενικότερα και της Ευρώπης . Χαρακτηριστικά να σας αναφέρουμε πως έχει εμφανηστεί : Madoxx London , la saponeria ROME, ciclope NAPOLI, barfly BRESCIA, ozelub STOCKHOLM, space IBIZAtonimolkerei-oh ZYRICH, park MUNICH,arena KIEV, central ASTORIA - NEWYORK, rubyfalls - pink Elephant - one - show MANHATTAN - NEWYORK, diva WASHINGTON, pravdal116 - underbar - caprice BOSTON,myth TORONTO, soundbar - crobar - spybar - moda - enclave CHICAGO, adyss NEW JERSEY, flow MIAMI, Henry Fonda Thetre HOLLYWOOD, tabu - empire LAS VEGAS, cherrylounge ARIZONA, mosaic DETROIT, suite200DENVER, safari PHUKET, privilege DAHKA, prince MELBOURNE, cooGeebay SYDNEY. 


Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως φαινόμενο , αφού αποτελεί ίσως τον μοναδικό Πατρινό dj ο οποίος έχει καταφέρει να παίξει μουσική σε χώρες η οποίες από πολλούς αποτελούν άπιαστο όνειρο . Η.Π.Α , Ιταλία , Αυστραλία , Ισπανία , Ηνωμένο Βασίλειο , Ελβετία , Σουηδία , Ουκρανία , Κύπρος είναι μόνο ορισμένες από τους διεθνείς προορισμούς που έχουν φιλοξενήσει τον Γιώργο Λιακόπουλο . 


Πριν από 8 μήνες περίπου πήγε την γενναία απόφαση να ταξιδέψει για την χώρα του Ατλαντικού η κατά πολλούς χώρα των ευκαιριών και να γίνει μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ . Στην συγκεκριμένη απόφαση του αυτή , τον ακολούθησε και η Σπυριδούλα ( σύντροφος του ) . Επειδή εκτός χορού πολλά λέγονται , το Patra Gossip News .Gr επικοινώνησε με τον Dj Gogos και ειπώθηκαν τα παρακάτω :

Patra Gossip News .Gr : Γιώργο μεγάλη έκπληξη προκάλεσε σε όλους μας , όταν πριν 8 μήνες περίπου πήρες την απόφαση να μετακομίσεις μόνιμα στις Η.Π.Α προκειμένου να κυνηγήσεις το όνειρο σου ....

Dj Gogos : Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ δύσκολη  και ριψοκίνδυνη απόφαση που πήραμε μαζί με την Σπυριδούλα , αφού τα πράγματα εδώ στην Αμερική δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα . Επισκεφτόμουνα το συγκεκριμένο μέρος 2-3 φορές περίπου το χρόνο και κακά τα ψέματα έβλεπα ότι οι εξελίξεις στην Ελλάδα πήγαιναν προς το χειρότερο . Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε μια νέα ήπειρο . 



Patra Gossip News .Gr : Επειδή όλοι μας στο μυαλό έχουμε συνδυάσει την Αμερική με το Hollywood και με τέτοιες οικονομικές απολαβές . Εσύ που πλέον τα ζείς , από μέσα τι έχεις να δηλώσεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα ... ?

Dj Gogos :Τα πράγματα όμως δεν είναι καθόλου έτσι , μάλιστα το αντίθετο . Αν στην Ελλάδα με γνώριζαν 10 άνθρωποι , εδώ δεν με ξέρει κανένας και αναγκαστικά θα πρέπει να ξενικήσεις από το μηδέν . Και όσον αφορά τα χρήματα που παίρνω , πρέπει να σας πω ότι αυτά που λέγονται κατά καιρούς είναι μεγάλες ανακρίβιες . Η ζωή είναι πολύ ακριβή . Χαρακτηριστικά να σας πω , ότι πληρώνουμε ενήκιο 1500 $ το μήνα , να καταλάβετε το κόστος ζωής . Αν κάνω έναν άτυπο απολογισμό , μέχρι στιγμής βγαίνω χαμένος ( απο οικονομικής πλευράς ) .

Patra Gossip News .Gr : Στην πόλη καταγωγής σου , την Πάτρα πότε θα σε ξαναδούμε ... ?

Dj Gogos : Στην Πάτρα θα βρεθώ πολύ σύντομα , αφού Παρασκευή 8/6 θα εμφανιστώ στο Space ( Ρίο ) . Θα μείνουμε για 3 μήνες περίπου και μετά πάλι πίσω στην Αμερική .


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ : WWW.DJGOGOS.COM











Δεν υπάρχουν σχόλια: