Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ PATRA GOSSIP WEB RADIO

Χρόνια πολλά σας εύχεται το PATRA GOSSIP WEB RADIO , ευτυχισμένο το νέο έτος και σας ενημερώνουμε πως πάλι θα βρισκόμαστε κοντά σας από το νέο έτος , στην καθημερινή εκπομπή , 10:00 μμ - 12:00 μμ , με τον Τσίπα Ηλία στο μικρόφωνο .











Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ " ΠΤΥΧΙΟ " ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ...!!!


Προσφέροντας... αξέχαστες στιγμές στον ανδρικό πληθυσμό της Πάτρας και όχι μόνο προσπαθούν ανταπεξέλθουν στην κρίση δύο δευτεροετείς φοιτήτριες στο Πανεπιστήμιο της αχαϊκής πρωτεύουσας.Οι εν λόγω φοιτήτριες, το κασέ των οποίων είναι ιδιαίτερα υψηλό δεν πλησιάζουν την...πλατεία τους με κινητά τηλέφωνα και νούμερα, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος σύλληψής τους, αλλά αφήνουν την φήμη τους να διαδοθεί από... στόμα σε στόμα.

Και χρησιμοποιούν ένα και μοναδικό στέκι. Πρόκειται για ένα μπαρ το οποίο βρίσκεται προς την περιοχή του λιμανιού της Πάτρας.

Οι... ενδιαφερόμενοι λοιπόν, δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο εκτός από το πάνε κάποιο βράδυ στο εν λόγω μπαρ και απλώς να περιμένουν μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστούν οι κοπέλες, οι οποίες μόλις αντιληφθούν τον υποψήφιο πελάτη τον προσεγγίζουν και αρχίζουν να κάνουν «παιχνίδι».

Η... ταρίφα τους ξεκινά από 100 ευρώ, ενώ κάθε επιπλέον ώρα την χρεώνουν 50 ευρώ.

Τι άλλο θα δούμε στην Ελλάδα της κρίσης! Και μη χειρότερα...

ΠΗΓΗ : http://www.24wresenimerwsi.gr

ΟΙ 10 ΠΙΟ SEXY ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ... !!!

Νο 1 -->    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ
Νο 2 -->    ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΗΛΕΙΟΥ
Νο 3 -->    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ
Νο 4 -->    ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ
Νο 5 -->    ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ
Νο 6 -->    ΚΑΤΙΑ ΔΕΔΕ
Νο 7 -->    ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Νο 8 -->    ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
Νο 9 -->    ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΗΠΟΥΛΙΑ
Νο 10 -->  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ




ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΕΤΣΑ ...? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ...?



Όπως κάθε Ελληνίδα τραγουδίστρια που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η Χριστίνα Κολέτσα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα, για να μπορεί να φοράει με άνεση τα μικροσκοπικά συνολάκια, που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της πάνω στην πίστα.

Ωστόσο, η Χριστίνα έχει ως άνθρωπος και κάποιες αδυναμίες, με αποτέλεσμα καμιά φορά να παρασύρεται και να χαλάει τη δίαιτά της…

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι τρώει πολλές τηγανητές πατάτες και μετά πάντοτε αισθάνεται ενοχές.

Προβλήματα…




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ... !!!


Ο Νίκος Οικονομόπουλος γεννήθηκε το 1984 στην Πάτρα και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το τραγούδι και τη μουσική γενικότερα. Τα τελευταία 7 χρόνια τραγουδούσε επαγγελματικά με διάφορα μουσικά σχήματα και το φθινόπωρο του 2006 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο γνωστό talent show του ALPHA "Dream Show The Music 2".
Ξεχώρισε για τις εξαιρετικές του φωνητικές και ερμηνευτικές του δυνατότητες και βγήκε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού και της κριτικής επιτροπής. Αμέσως μετά, συμμετείχε σε νεανικό σχήμα στο Fix, ενώ λίγους μήνες αργότερα ξεκίνησαν οι ζωντανές εμφανίσεις του στο Θέα μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και τη Μάρω Λύτρα.
Παράλληλα, κυκλοφόρησε το πρώτο του cd single με τίτλο "Μάτια μου" το οποίο περιείχε τη μεγάλη επιτυχία "Κοίτα να μαθαίνεις"
Το φθινόπωρο του 2007 βρίσκει το Νίκο Οικονομόπουλο και πάλι στο Fix ο οποίος εμφανίζεται με το Γιώργο Γιασεμή σε ένα μοντέρνο και νεανικό πρόγραμμα.
Την ίδια περίοδο κυκλοφορεί το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο "Πρώτη Αγάπη".
Το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη κέρδισε ο Νίκος Οικονομόπουλος στα MAD Video Music Awards 2008.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2009 το δεύτερο album του με τίτλο "’Ακουσα...", ένα album λαϊκό το οποίο περιλαμβάνει 15 τραγούδια.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεργάζεται με πολλούς και σημαντικούς συνθέτες και στιχουργούς, μεταξύ των οποίων και ο Αλέκος Χρυσοβέργης, ο Πάνος Καπίρης, ο Σπύρος Γιατράς, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Αντώνης Παππάς και ο Χάρης Γαλανός.



ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΚΑΝΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ... !!!

Σάλος στην Πάτρα με τις φοιτήτριες που έκαναν βίζιτες και διαφήμιζαν τις υπηρεσίες τους σε γνωστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Μια 18χρονη από την Αθήνα, πρωτοετής σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, συνελήφθη για μαστροπεία .
Από τα φοιτητικά έδρανα του Πανεπιστημίου Πατρών κατέληγαν σε ερωτικά ραντεβού, που κλείνονταν μέσω Ιντερνετ, σε ξενοδοχεία της πόλης, με πελάτες που τις πλήρωναν για τις υπηρεσίες τους από 400 έως 1.000 ευρώ τη φορά. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής κατάφεραν να εξαρθρώσουν το ροζ κύκλωμα που δρούσε μέσω διαδικτύου και στο οποίο φέρεται να συμμετείχαν δεκάδες φοιτήτριες.

Στην διεύθυνση της σελίδας στο Ιντερνετ έγραφαν: «Είμαστε δύο 17χρονες φοιτήτριες και πολύ άτακτες. Εύη και Λιζέτα. Ελληνίδες 100%. Ερχόμαστε στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Τα δωράκια μας: 1 ώρα 400 ευρώ, 2 ώρες 700 ευρώ, 3 ώρες 1.000 ευρώ.

Στην επίμαχη διεύθυνση τσοντο-site ο ενδιαφερόμενος διάβαζε τη ροζ αγγελία και παράλληλα έβλεπε σε φωτογραφία τα κάλλη της κάθε φοιτήτριας, χωρίς όμως πρόσωπο. Για να κλείσει ο χρήστης ραντεβού με εκείνη που προτιμούσε, έπρεπε να στείλει e-mail στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια, μέσω μηνύματος από καρτοκινητό τηλέφωνο, τα μέλη του κυκλώματος ενημέρωναν τον πελάτη για τον τρόπο που θα κλεινόταν το ραντεβού. Το «δόλωμα» του κυκλώματος ήταν οτι οι κοπέλες ήταν ακόμα ανήλικες. Δείτε φωτογραφία της νεαρής κοπέλας στην επίμαχη ιστοσελίδα.

Αστυνομικός της Ασφάλειας Πατρών, προσποιούμενος τον πελάτη, επικοινώνησε με το διαδικτυακό κύκλωμα και έκλεισε ερωτικό ραντεβού με μία 18χρονη. Για το ραντεβού χρειάστηκαν εβδομάδες διαβουλεύσεων προκειμένου το κύκλωμα να διασφαλίσει ότι δεν επρόκειτο για ραντεβού-παγίδα. Τελικά, η βίζιτα κλείστηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της αχαϊκής πρωτεύουσας έναντι 400 ευρώ. Οταν μπήκε η κοπέλα στο δωμάτιο και πήρε στα χέρια της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Οπως αποκαλύφθηκε πρόκειται για μία 17χρονη από την Αθήνα που είναι πρωτοετής σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ : ΦΗΜΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙ



Διαβάζω στο troktiko ότι το γνωστό ζευγαράκι (θα ξεράσω) ενώ ζούσε τον ερωτά του, τράκαρε με το σκάφος.

Τους μάτιαξε η Ζέτα καλέ, σίγουρα πράγματα!!

Περίμενε κα Κοκοβικου τόσα χρόνια τον Αντωνάκη (άραγε τον έλεγε Αντωνάκη μου) και στο τέλος να της τον κλέψει αυτός ο χλεμπονιάρης?

Εκείνοι που είναι για κλάματα είναι κάτι άντρακλες οπαδοί του Ηρακλή με φουλ μαγκιά στο γήπεδο. Τώρα να τους δω...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 7.500.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ


ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ HOT





ΕΥΑ ΛΑΣΚΑΡΗ : ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ... !!!






























ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΡΕΑ ΤΖΟΥΔΑ ... !!!


























Η.Τ :  Καταρχάς Αντρέα θες να μας πεις λίγα πράγματα για τον εαυτό σου .. ?

Α.ΤΖ : Να συστήσω τον εαυτό μου , σε όσους δεν με ξέρουν , λέγομαι Αντρέας Τζούδας , γεννήθηκα στην Πάτρα το 1987 ( άρα είμαι 24 χρονών ) , έχω τελειώσει ΤΕΕ Μηχανολογίας και επίσης είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Πάτρας στο τμήμα Μηχανολογίας .

Η.Τ : Ποια ήτανε η πρώτη σου επιχειρηματική δραστηριότητα ... ?

Α.ΤΖ : Η πρώτη μου ενεργή επιχειρηματική απόπειρα ( δραστηριότητα ) ήτανε περίπου πριν 3-4 χρόνια στη Ραδινού της Αγίου Νικολάου το έτος 2008 , όπου εγώ μαζί με κάποιους φίλους μου , ανοίξαμε το λεγόμενο DESTINY . Το μαγαζί αρχικά πήγαινε αρκετά καλά , αλλά στη συνέχεια λόγο του γεγονότος ότι αποχώρησαν οι υπόλοιποι μέτοχοι ( για διάφορους προσωπικούς λόγους ) , έμεινα στην ουσία μόνος μου και όπως καταλαβαίνετε η διοίκηση ενός τέτοιου μαγαζιού ήτανε αρκετά δύσκολη μόνο εκ μέρους μου , με αποτέλεσμα να κλείσει οριστικά .

Η.Τ : Αντρέα από μικρός είχες βάλει στόχο κάποια μέρα να ανοίξεις το δικό σου μαγαζί η όλο αυτό ήρθε μόνο του... ?

Α.ΤΖ : Κοιτάξτε να δείτε , η περίπτωση του DESTINY ήτανε αρκετά ιδιαίτερη θα έλεγα , αφού το όλο " θέμα " ήρθε εντελώς από μόνο του , χωρίς βέβαια να το έχω προγραμματίσει από πριν . Πάνος ξέχωρα με την παραπάνω επιχειρηματική μου δραστηριότητα , από μικρός ήθελα κάποια μέρα να ανοίξω το δικό μου μαγαζί . Το όνειρο μου αυτό πραγματοποιήθηκε στο έπακρον με την συμμετοχή μου στο GLAMOUR από τον Αύγουστο του 2011 . Πάντως οι φιλοδοξίες μου δεν σταματούν εδώ , αφού στο μέλλον σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να εμπλακώ πιο ενεργά και με τα  club . Βέβαια τώρα για τώρα επικεντρώνομαι ( σώματι και ψυχή ) μόνο στο GLAMOUR .


Η.Τ : Μέχρι στιγμής πως είναι η  συνεργασία με τον Λευτέρη και τον Αλέξη ... ?

Α.ΤΖ : Πραγματικά στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου , τον Λευτέρη και τον Αλέξη , οι οποίοι από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν , με καλωσόρισαν στο μαγαζί τους και μου έκαναν την τιμή να συνεργαστούν μαζί μου ( σε επαγγελματικό επίπεδο ) , διότι προσωπικά με τα παιδιά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και κάναμε αρκετή παρέα θα έλεγα .

Η.Τ : Που πιστεύεις ότι κρύβετε η φετινή επιτυχία του Glamour ?

Α.ΤΖ : Κατά την προσωπική μου άποψη , το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας της φετινής χρονιάς που διανύουμε , οφείλετε τόσο στην τιμολογιακή πολιτική που ακολουθήσαμε όλη την χρονιά σαν μαγαζί , καθώς και στα Party που διοργανώναμε σε καθημερινή βάση . Δηλαδή μια ανάμειξη καλής προσιτής τιμής και πραγματικής αυθεντικής διασκέδασης . Επίσης θα πρέπει να πω ότι όλα τα παιδιά με τα όποια συνεργαστήκαμε φέτος , είχαμε μια άψογη συνεργασία και ευελπιστούμε η χημεία μας αυτή να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά που έρχεται σε λίγες μέρες .


Η.Τ : Πιο είναι το μοτίβο που ακολουθείς γενικότερα στην ζωή σου ... ?


Α.ΤΖ : Το μοτίβο που με χαρακτηρίζει γενικότερα σαν άνθρωπο σαν σήμερα , είναι οτι " ΕΙΝΑΙ ΝΑ  ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ " 


Η.Τ : Αντρέα τι μισής περισσότερο σε έναν άνθρωπο ... ?

Α.ΤΖ : Με πολύ λίγα λόγια θα έλεγα την αχαριστία και το ψέμα .


Η.Τ : Το χρονικό διάστημα αυτό στα προσωπικά σου πως είσαι ... ?

Α.ΤΖ : Είμαι αρκετά καλά , μια χαρά ...



Η.Τ : Τι εύχεσαι στους αναγνώστες του PATRA GOSSIP NEWS ... ?

Α.ΤΖ : Εύχομαι σε όλο το κόσμο , υγεία , ευτυχία και ο καινούργιος χρόνος που έρχεται να μας φέρει αυτή την αυτοπεποιήθεση και την ελπίδα , που τόσο έχει ανάγκη ο Έλληνας και πάντοτε σε οποιαδήποτε φάση και αν βρισκόμασταν μας χαρακτήριζε σαν έθνος .







Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ SANTA's GLAMOUROUS PARTY ... !!!









ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ SANTA's GLAMOUROUS PARTY ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ  ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ( CHRISTMAS ) ΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ GLAMOUR ( ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ ) ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΗΣΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΣΟ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ( 2011 ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ( Νύχτες πόνου  Κάθε Δευτέρα & Jackouzi Night κάθε Τρίτη , Greek Night Κάθε Τετάρτη , Party mwri Arwsti Κάθε Πέμπτη , Karaoke Night Κάθε Κυριακή ) ... 

ΜΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ : Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ ... !!!


Η Μίνα Ευαγγέλου , μπορεί να μην είναι ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα της ελληνικής SHOW BIZZ , αλλά παρόλα αυτά φέτος έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνιση της όσο και με την φωνή της πάνω στη πίστα . Η Μίνα γεννήθηκε στη Πάτρα και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με το χώρο του τραγουδιού . Ένα από τα πρώτα μαγαζιά όπου τραγούδησε στην Πάτρα , ήτανε τα ΑΣΤΕΡΙΑ και ουσιαστικά αποτέλεσε μια πρώτη σύσταση της νεαρής τραγουδίστριας προς το Πατρινό κοινό . Φέτος ο καθένας μας έχει την δυνατότητα να την δει από κοντά στο ανανεωμένο ROMEO , δίπλα στην Σάσα Μπάστα , καθώς και σε άλλους αξιόλογους τραγουδιστές / στριες . Πάρα πολλή είναι εκείνοι οι οποίοι σε καθημερινή βάση εκδηλώνουν το θαυμασμό τους προς την Πατρινή τραγουδίστρια , η οποία πραγματικά φέτος έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις , από κάθε άποψη . Η απόλυτη sexy παρουσία ( τραγουδίστριας ) για φέτος στην Πάτρα κατά την γνώμη των πολλών είναι η Μίνα Ευαγγέλου . Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι  αποκαλείται το " ΚΟΡΜΙ " της Πατρινής κοινωνίας . Πάντως να πούμε ότι εκτός από μην εξωτερική της εμφάνιση η οποία όπως βλέπετε δεν περνάει απαρατήρητη , η Μίνα διαθέτει και μια πολύ ιδιαίτερη λαϊκή φωνή , η οποία έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον αρκετών δισκογραφικών εταιρειών .